Media Kompass este un grup de companii ce oferă servicii integrate, personalizate pentru actorii din sănătate și industria farmaceutică.

Prin companiile membre ale grupului nostru, acoperim un spectru larg de servicii: de la relații publice, media și comunicare (strategie, creation, implementare, suport, monitorizare și analiză), până la consultanță specializată în domeniul medical/farmaceutic. De asemenea, am dezvoltat două platforme de comunicare pentru profesioniști în domeniul sănătății și pentru pacienți (un site de știri medicale – 360medical.ro și o rețea digital signage, instalată în farmacii și clinici/spitale).

Servicii

Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor organizațiilor
ce activează în industriile pharma și medicală.

Regulatory Affairs

Farmacovigilență

Market Access

Consultanță GxP

Servicii de Publicitate și PR

Monitorizare Media

Rețea de Digital Signage

Platformă online de știri medicale

Membri ai grupului și afiliați

Specialiști de top în domeniul medical/pharma

Media Kompass este o companie românească inovativă, cu activitate în domeniul medical, un mindlab entuziast și bazat pe cunoaștere, care încearcă să depășească, în ideea de îmbunătățire continuă, modalitățile actuale de abordare profesională pe piața de medicamente și dispozitive medicale (MMD).

Prin cunoaștere abordăm noi tendințe, având o echipă de profesioniști cu aptitudini recunoscute atât în România, cât și la nivel european și internațional.