Cursuri de instruire DISPOZITIVE MEDICALE

Incepind din data de 12.11.2020, Media Kompass a fost inclusa de Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDMR) in Lista furnizorilor de instruire in domeniul dispozitivelor medicale. Aceste cursuri se vor organiza conform calendarului publicat in subsectiunea „Cursuri” din sectiunea „Servicii”. In functie de situatia epidemiologica la momentul organizarii cursurilor, acestea se vor desfasura cu participare fizica sau online. In fiecare caz, vom comunica pe site modalitatea de desfasurare.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati Formularul de inscriere de mai jos.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

în vederea participării la sesiunile de instruire Media Kompass în domeniul dispozitivelor medicale

Alege data pentru care dorești să faci programarea

Alege data pentru care dorești să faci programarea.
În prezent nu avem programat niciun curs din acest modul.

* o sesiune de instruire include un singur modul. În cazul în care se bifează ambele module, participantul va fi înscris şi la următoarea sesiune de instruire (corespunzătoare celui de-al doilea modul dorit)

1
1

Prestator:
S.C.Media Kompass S.R.L.
Cod Fiscal RO17521470
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/7702/2005
Cont bancar: RO31RZBR0000060019285666, deschis la Raiffeisen Bank

Condiţii de înscriere:
Taxa de participare este de 100 Euro + TVA de persoană pentru Modulul „Legislația aplicabilă domeniului dispozitivelor medicale și importatorilor/distribuitorilor de dispozitive medicale, prestatorilor de servicii in domeniul dispozitivelor medicale.”

Taxa de participare se achită în contul SC Media Kompass SRL, folosind datele de mai sus, la cursul BNR din ziua plății.

Formularul acesta are valoare de contract, completarea si trimiterea acestuia reprezentând acordul dumneavoastră sau, după caz, al companiei pe care o reprezentați, pentru instruirea persoanelor din tabelul de mai sus si angajamentul de a achita taxele de participare aferente către SC Media Kompass SRL (conform datelor de mai sus) cu cel târziu 5 zile lucrătoare înainte de desfășurarea sesiunilor de instruire.

Membri ai grupului și afiliați